Deuren

Nieuwe Lind Timmerwerken gaat graag met u in gesprek om te kijken of uw wens te vinden is binnen het brede aanbod van Bruynzeel of Skantrae.

Liever een unieke deur op maat samengesteld naar uw wens? Ik ga graag met u in gesprek om te kijken naar een passende oplossing op maat.

Deuren-omslag

Deuren

De meest gangbare deuren voor binnen en buiten worden doorgaans gekozen binnen het brede aanbod van Bruynzeel of Skantrae. Bent u zoekende naar een standaard deur, luxueuze deur of bijvoorbeeld een schuifdeur? Ik kijk graag met u in een van mijn uitgebreide catalogi naar de juiste oplossing.

Het afhangen van de nieuwe (of bestaande) deur behoort vanzelfsprekend ook tot mijn takenpakket. Deze kunnen ook worden voorzien van het juiste hang- en sluitwerk. Nieuwe Lind Timmerwerken zorgt voor de juiste certificatie en draagt zorg voor enkel materieel met het Politiekeurmerk SKG® *, SKG® ** en SKG® ***.

Mocht uw ideale deur niet in één van onze catalogi staan, kijk ik graag met u mee naar een specifieke oplossing. Groot en klassiek of klein en gedetailleerd? Ik zorg voor een unieke
oplossing op maat.

Ga met mij in gesprek

Ik ben benieuwd naar uw ideeën en wensen! Komt u langs?

Gerelateerde diensten

Ik zorg ervoor dat uw nieuwe product een waardevolle herinnering wordt.

Kozijnen en ramen kan Nieuwe Lind Timmerwerken voor u ontwerpen, produceren en installeren in duizend-en-een maten en vormen.

Samen met u kijk ik naar de mogelijkheden in vormen, houtsoorten en afmetingen.

Lees meer…

Is uw huidige interieur al jaren een doorn in het oog en nodig aan vervanging toe?

Graag ga ik met u in gesprek om te kijken hoe we samen kunnen zorgen voor die verfrissende wind of bijvoorbeeld die schuifkast waar u al jaren naar verlangt.

Lees meer…

Ik ben 24/7 telefonisch bereikbaar!

Wilt u ook iets van mijn hand? Laten we kennis maken!