Over mij

Nieuwe Lind Timmerwerken is uw creatieve en innovatieve partner in unieke projecten van hout. De mogelijkheden zijn oneindig, vandaar dat ik samen met u ga kijken naar de beste oplossing bij uw vraagstuk.

Ramen, deuren, kozijnen en meubels zijn enkele van mijn specialiteiten. Al draai ik mijn hand er niet voor om een mooi en creatief ontwerp op maat te realiseren. Ik maak graag mooie dingen!

Kwaliteit verzekerd

Ik ga voor de hoogst haalbare kwaliteit. Dat is mijn specialiteit.

Handgemaakt

Al mijn producten zijn authentiek en met zorg speciaal voor u geproduceerd.

Persoonlijke benadering

Ik zorg ervoor dat uw nieuwe product een waardevolle herinnering wordt.

Ontmoet Bram

‘Unieke vraagstukken, het liefst zo complex mogelijk. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen!’ Na het behalen van mijn diploma Allround Timmerman wist ik het zeker: ‘Ik word meester in hout. Zo gezegd, zo gedaan.’

Bram Hoeijmakers

Bram Hoeijmakers

Meester in hout / Eigenaar van Nieuwe Lind Timmerwerken

In september 2020 heb ik de keuze gemaakt om van mijn passie mijn fulltimebaan te maken. Waar vele (grotere) bedrijven zullen aangeven dat iets ‘niet mogelijk is’ ga ik voor u een stap verder en laat zien hoe dit wél mogelijk is.

Vanzelfsprekend altijd met een realistische blik. Mede deze motivatie gecombineerd met pure passie hebben mij doen besluiten Nieuwe Lind Timmerwerken te starten. Dit houdt natuurlijk niet in dat ik klaar ben met leren. Ik blijf iedere dag nieuwe dingen ontdekken, leren en zien…

Wilt u ook iets van mijn hand? Nieuwe Lind Timmerwerken is uw partner in projecten van hout. Laten we kennis maken. Ik maak graag mooie dingen en sta voor u klaar!

Ik ben 24/7 telefonisch bereikbaar!

Wilt u ook iets van mijn hand? Laten we kennis maken!