Interieur Meubels

Is uw huidige interieur al jaren een doorn in het oog en nodig aan vervanging toe?

Graag ga ik met u in gesprek om te kijken hoe we samen kunnen zorgen voor die verfrissende wind of bijvoorbeeld die schuifkast waar u al jaren naar verlangt.

Interieur-Meubels-omslag

Interieur / Meubels

Een klassieke lambrisering welke al jaren op zich laat wachten of een televisie meubel welke past bij de rest van uw huidige interieur… Massief houten kasten van eiken of meranti, zorgvuldig gerealiseerd met veel detail en freeswerk. Uniek en op maat gemaakt, voorzien van Fineer of HPL in gewenste kleurenpallet.

Nieuwe Lind Timmerwerken kan meubels en aanpassingen in uw interieur verzorgen in elke gewenste vorm, afmeting en materiaal. Uw wens wordt vol passie en vakmanschap omgezet van een ontwerp tot het uiteindelijke product. Ook kan ik u van dienst zijn bij het produceren van tafelbladen. Vanzelfsprekend in combinatie met een bijpassend onderstel van hout of zelfs ijzer.

Heeft u een specifieke wens? Leuk! Ik ga graag met u om tafel zitten om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens kan ik kosteloos een ontwerp voor u realiseren zodat u een realistisch beeld krijgt van hoe het object er in werkelijkheid uit komt te zien.

Ga met mij in gesprek

Ik ben benieuwd naar uw idee├źn en wensen! Komt u langs?

Gerelateerde diensten

Ik zorg ervoor dat uw nieuwe product een waardevolle herinnering wordt.

Kozijnen en ramen kan Nieuwe Lind Timmerwerken voor u ontwerpen, produceren en installeren in duizend-en-een maten en vormen.

Samen met u kijk ik naar de mogelijkheden in vormen, houtsoorten en afmetingen.

Lees meer…

Nieuwe Lind Timmerwerken gaat graag met u in gesprek om te kijken of uw wens te vinden is binnen het brede aanbod van Bruynzeel of Skantrae.

Liever een unieke deur op maat samengesteld naar uw wens? Ik ga graag met u in gesprek om te kijken naar een passende oplossing op maat.

Lees meer…

Ik ben 24/7 telefonisch bereikbaar!

Wilt u ook iets van mijn hand? Laten we kennis maken!