Kozijnen Ramen

Kozijnen en ramen kan Nieuwe Lind Timmerwerken voor u ontwerpen, produceren en installeren in duizend-en-een maten en vormen.

Samen met u kijk ik naar de mogelijkheden in vormen, houtsoorten en afmetingen.

Ramen-Kozijnen-omslag

Kozijnen / Ramen

Kozijnen en ramen kan Nieuwe Lind Timmerwerken voor u ontwerpen, produceren en installeren in duizend-en-een maten en vormen. Samen met u kijk ik naar de mogelijkheden in vormen, houtsoorten en afmetingen. Natuurlijk zorg ik voor de juiste behandeling, zodat de kozijnen optimaal tot zijn recht komen.

Kozijnen die naar binnen én buiten draaien, kozijnen die rond of getoogd zijn of het restaureren van bestaande kozijnen behoort tot de mogelijkheden. Een landelijke uitstraling, klassiek en origineel of toch juist strak en modern. Nieuwe Lind Timmerwerken zorgt voor de juiste (voor)behandeling, afwerking en plaatsing.

Desgewenst kan ik het kozijn van glas laten voorzien. Dit wordt gedaan door een vakkundig glazenier. Uw wens wordt door mij omgezet in een prachtig product.

Ik maak kozijnen uit bijvoorbeeld de volgende houtsoorten:

  • Meranti
  • Red Cedar
  • Grenen (optioneel voor binnen)
  • Vuren (optioneel voor binnen)
  • En natuurlijk vele anderen…

Staat uw ideale houtsoort hier (nog) niet bij? Informeer naar de mogelijkheden.

Ga met mij in gesprek

Ik ben benieuwd naar uw ideeën en wensen! Komt u langs?

Gerelateerde diensten

Ik zorg ervoor dat uw nieuwe product een waardevolle herinnering wordt..

Nieuwe Lind Timmerwerken gaat graag met u in gesprek om te kijken of uw wens te vinden is binnen het brede aanbod van Bruynzeel of Skantrae.

Liever een unieke deur op maat samengesteld naar uw wens? Ik ga graag met u in gesprek om te kijken naar een passende oplossing op maat.

Lees meer…

Is uw huidige interieur al jaren een doorn in het oog en nodig aan vervanging toe?

Graag ga ik met u in gesprek om te kijken hoe we samen kunnen zorgen voor die verfrissende wind of bijvoorbeeld die schuifkast waar u al jaren naar verlangt.

Lees meer…

Ik ben 24/7 telefonisch bereikbaar!

Wilt u ook iets van mijn hand? Laten we kennis maken!